Povrat artikla

Povlačenje iz ugovora i povrat artikla

12.1. Mogućnost povlačenja iz ugovora je namjenjena tome, da artikal možete otvoriti, pregledati ako vam odgovara i pristaje. U slučaju da artikal nije zadovoljio vaša očekivanja, možete odustati od kupnje.

U slučaju da vam primljeni artikal ne pristaje, u roku od 14 dana od primitka pošiljke nas na e-mail adresu (info@jessyss.com) obavijestite o tome da želite vratiti kupljeni artikal, te ga vratite u vremenskom roku od 14 dana. Artikal nam vratite neoštećen, u jednakoj količini, osim ako je uništen, oštečen, izgubljen ili ako je njegova količina smanjena bez krivnje kupca.

12.2. Artikal koji želite vratiti, mora biti:

  • nekorišten, nenošen, čist i neoštečen, s priloženim naljepnicama i etiketama, u originalnoj ambalaži
  • artikle, koji su prodani u kompletu, moraju biti isto tako i vračeni,
  • kutija cipela mora ostati neoštečena, nemojte lijepiti poštanske adresnice i samoljepive trake ili pisati adresu na kutiju
  • ambalaža kozmetičkih proizvoda mora ostati originalno zatvorena.
  • iz higijenskih razloga naušnice, čarape, trake za kosu ne mogu se vratiti ili zamjeniti.

Ako ste kupljeni artikal koristili, povlačenje iz ugovora i povrat artikla nažalost više nisu mogući.

Savjetujemo vam da pažljivo otvorite ambalažu i da ju sačuvate u nepromjenjenom stanju. Također sačuvajte naljepnice i etikete artikla, sve dok niste u potpunosti sigurni da je to odgovarajući artikal. Pri kupnji odjeće, donjeg rublja i kupaćih kostima, odgovarajuću veličinu provjerite odjevanjem preko drugih odjevnih predmeta, ne na golu kožu! Budite također oprezni na tragove šminke ili pudera.

12.3. Postupak povrata artikla:

Artikal, koji vam ne odgovara, pošaljite na adresu IME d.o.o., p.p. 102, 49000 Krapina, Hrvatska. Artiklu priložite kopiju originalnog računa i ispunjeni obrazac povrata artikla (ispunite obrazac povrata artikla https://jessyss.hr/JESSYSS_Obrazac_Povrat_Artikla.pdf) i na njega napišite broj vašeg tekućeg računa IBAN na koji ćemo vam u roku od 14 dana od povlačenja iz ugovora, uplatili iznos za vraćeni artikal. Povrat iznosa nije moguć isplatom u gotovini.

Za artikle koji su plaćeni s PayPal računom, povrat otkupnog iznosa vršimo putem PayPal-a. Za artikle plaćane s kreditnom karticom, povrat otkupnog iznosa vršimo na kreditnu karticu.

Jedini trošak koji vas tereti u vezi prekinutog ugovora, je trošak prijenosa (slanja) pošiljke, koji se naplačuje prema cjeniku usluga dostave Hrvatske Pošte. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

12.4. Na jessyss.com također omogućujemo zamjenu artikla. Ako primljeni artikal nije ispunio vaša očekivanja, možete ga zamjeniti drugim, jednakovrijednim artiklom, o čemu nas morate obavijestiti putem obrasca o povlačenju iz ugovora.

Prava do zamjene artikla, povrata iznosa kupljenog artikla, jamstva, stvarnih pogreška ili nepravilno izvedene usluge, preciznije su opisana u Zakonu o zaštiti potrošaća.

12.5 AKCIJA 3 ZA 2: Pri kupnji 3 proizvoda dajemo vam popust u iznosu najjeftinijeg artikla. Popust se obračunava na ukupnu vrijednost kupnje. Pri vraćanju artikla kupljenog u akciji 3 ZA 2 uzima se u obzir vrijednost artikla s popustom.

VIŠE O JESSYSS NA:

Artikal je dodan u popis želja.

NASTAVITE

JESSYSS.HR koristi kolačiće za pružanje
boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti,
koja bez korištenja kolačića ne bi bila moguća.
Zahvaljujući kolačićima možemo pripremiti korisniku
prijatnu web stranicu.
Nastavkom korištenja stranice slažete se
sa korištenjem kolačića.

SLAŽEM SE